За автора

Свежа Наука

Свежа Наука

Всички статии публикувани съвместно от екипа са под авторското име Свежа Наука. "Бъдете любопитни, търсете истината във всичко, проверявайте информацията която ви се подава, но запазете отворено съзнанието си за знания, които могат да преобърнат и най-стабилните ви разбирания."

Подобни публ.2 Коментари

 1. Mikhail Vulkov

  Абе пишман изобретатели, защо използвате въглероден двуокис от въздуха? Той съдържа максимум 0,4%. Направо вземете излизащите от ауспуха газове. Те съдържат толкова много СО2, че ще стане перпетуум мобиле. Те съдържат дори и вода, а както знаете отдавна се твърди, че водата може да се използва за гориво.
  Има съвсем безплатно решение и за електромобилите. Преди около месец, световно известният изобретател Мехран Кеш подари на човечеството генератор, който получава енергия от нищото. Потърсете това име в Мрежата за да се насладите на благодарностите изказани в български сайтове.
  Обаче световният рекорд по брой на патентите държи българският учен George Tonchev. Помага синът му, роден от естрадната певица Ирина Флорин. Той също се казва Георги Тончев. 😀

  Отговор
  1. Аnton Angelov

   добре е човек да прави разлика между Никола Тесла и Остап Бендер…

   Отговор

Добави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *